Rólam

1985. május 30-án születtem. Az elektronika iránt már kiskorom óta érdeklődöm. Azért az óvodában még nem tranzisztor volt a jelem, de mondjuk az általános iskola végéhez közeledve már komolyan érdekelt minden olyan eszköz, ami konnektorba dugba valamit csinált.

Az általános iskolát befejezvén elektronika-elektrotechnika szakirányon középiskolába jártam majd 4 év után érettségi vizsgát tettem. Ezt követően számítástechnikai műszerészként tanultam tovább, majd két év elméleti és gyakorlati tanulmányokat követően megszereztem első szakmai bizonyítványomat. A számítástechnikai műszerész szak befejezését követően tovább maradtam az iskolámban még egy évig, hogy kitanuljam az elektronikus biztonsági rendszerek működését is. A tanév végén megszereztem második szakmámat, így elektronikus és mechnaikus vagyonvédelmi rendszer szerelő képesítéssel is rendelkezem.

A szakmámban elhelyezkedve szerviz technikusként sikerült munkát találnom, de szerettem volna tovább képezni magam, ezért 2010-ben jelentkeztem és felvételt is nyertem a Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai Kar villamosmérnöki szakára. Az első két év után ipari automatizálás és kommunikáció területen szakodostam tovább, majd a hét féléves képzést 2014 januárjában jó eredménnyel letett államvizsgával zártam.

Egy évet dolgoztam egy nyomtatott áramköri kártyákat gyártó cégnél, mint gyártás előkészítő. Itt elsősorban a gyártástechnológia részletes megismerésével jutottam számomra hasznos, a tervezés során is alkalmazható tudáshoz.

Frissen végzett villamosmérnökként 2014-ben egyéni vállalkozóként kezdtem el dolgozni különböző fejlesztési projektekben.

Hobbim és munkám is a szakmához köthető, de ezen kívül persze mással is töltöm a szabadidőmet. Szeretek kirándulni, fotózni, rajzolni, újdonságokat felfedezni, gondolkodni a világ dolgain :) Ami a kikapcsolódást (zene, film) és a tanulást illeti, leginkább az internetet részesítem előnyben, ha valamire szükségem van, vagy csak pihenés képpen nézelődök ill. olvasgatok.